Hjemmelaget is med O’boy!

CA 10 PORSJONER

Du trenger


5 dl fløte
1 boks søt, kondensert melk (397 g)
1 1/2 dl O’boy
1 ts havsalt

Slik gjør du


Røre 1 (base):


Visp fløten til den blir en tykk og luftig krem. Bland 2 dl av den kondenserte melken med kremen. Pass på at alt er godt blandet ellers kan det oppstå iskrystaller i isen.


Røre 2 (O’boy):


Ta 1/3 av baserøren og bland sammen med 1/2 dl O’boy.


Røre 3 (O’boy-ripple):


Bland resten av den kondenserte melken med 1 dl O’boy og 1 ts havsalt. Hell over litt av røren i en separat skål og spar dette til topping.


Monter isen:


Hell de tre rørene i is-former, porsjonsformer eller form (ca 1 ½ l). Lag gjerne et virvelmønster med baksiden av en skje. Sett isen i fryseren i minst fire timer. Ta ut og tin ca 20 minutter før servering. Server i skåler og topp med resten av O’boy-ripple (Røre 3).