Varm O´boy-kladdkake
8-10 PORSJONER
Du trenger
150 g smør
4 dl O’boy
3 egg
1 dl hvetemel
Topping (valgfritt)
100 g marshmallows
2 dl pisket krem eller vaniljeis
Slik gjør du
Sett ovnen på 180 grader. Smelt smøret og la det avkjøles. Ha alle ingrediensene i en bakebolle og rør deigen jevn og klumpfri med en stålvisp.
Hell røren over i en liten, rund form (ca 20 cm i diameter) med bakepapir i bunnen (alternativt kan du smøre formen godt og drysse et lett lag med O’boy over). Stek kaken midt i ovnen i ca 15 minutter. Følg med så den ikke blir for fast.
Ta ut kaken og strø over marshmallows som får smelte inn i kaken.
La kaken få stå litt før du skjærer i den.
Kaken skal være litt seig og klebrig. Server gjerne kaken med pisket krem eller vaniljeis.